ZOEKT U EEN BETROUWBARE SCHILDER IN REGIO EINDHOVEN?

Dan heeft u hem nu gevonden! Onze drijfveer is plezier in het werk. Iets wat we alleen kunnen bereiken als wij voor u een perfect resultaat nastreven en waarmaken. Daarom zijn wij de juiste keus voor al uw (onderhouds-)schilderwerk, of u nu een bedrijf of particulier bent, en of het nu gaat om groot of klein schilderwerk. We vertellen u graag meer over Gosen Schilders uit Waalre.

Bekijk onze diensten

Wie we zijn

Gosen Schilders is al meer dan 20 jaar een no-nonsens schildersbedrijf. Onze belangrijkste doelstelling is hoogwaardig en kwalitatief werk leveren voor een eerlijke, marktconforme prijs. We zijn geen prijsvechters. We staan allemaal op de werkvloer, zodat we onze overheadkosten minimaliseren.

We streven ernaar om duurzaam en milieuvriendelijk te werken. Ons visitekaartje: kwaliteit, klantvriendelijk en service.

Vraag een offerte aan

Wat we doen

Onze hoofdactiviteit is (onderhouds-)schilderwerk voor bedrijven en particulieren. We adviseren en informeren u van begin tot eind over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens onze gesprekken moet er vertrouwen ontstaan. Daarom is Gosen Schilders altijd duidelijk en transparant over kosten en afspraken.

Vaak zeggen klanten: “Wanneer gaan jullie nou schilderen?”. Wij geloven echter dat een goed begin het halve werk is, en daarom ligt onze kracht ook in de goede voorbereiding, die vaak wordt onderschat, maar wat wel meetelt in het eindresultaat. Wanneer we klaar zijn met al het voorwerk start het aflakken en ziet u een perfect resultaat.

De normale schildercyclus in de schilderbranche is:

  • Alles geheel schilderen
  • Na twee jaar nakijken en eventueel bijwerken
  • Na het vierde jaar alles weer geheel schilderen

Bij ons is het zo dat we, indien nodig, tussentijds controleren, maar we hoeven pas na het zesde jaar terug te komen voor een nieuwe schilderbeurt.


Meer weten over onze diensten?

Bekijk wat we doen

Gosen Schilders
Sophiastraat 37 
5583 CA Waalre 


KvK 17071987

Contactgegevens

T: 040-294 02 15

M: 06 - 53 48 43 27

E: info@gosenschilders.nl

Privacyverklaring

Schilder voor regio Eindhoven, Aalst-Waalre, Valkenswaard en Veldhoven.