BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERK, BEHANGEN, MUURSCHILDERINGEN EN GLASSERVICE

Naast binnen- en buitenschilderwerk doen wij nog veel meer. Heeft u een behanger, decoratieschilder, glasservice, houtrot reparateur of timmerman nodig? U heeft het hier allemaal gevonden! Wij lossen 't op.

Maak een afspraak

Binnenschilderwerk

Als u binnen een schilder aan het werk wilt zetten, denkt u waarschijnlijk aan de rommel die daarbij komt kijken. Meubels die verschoven moeten worden, fotolijsten die van de muur moeten worden gehaald en uiteraard is het niet de bedoeling dat er verfvlekken op de vloer terechtkomen. Gosen Schilders werkt altijd netjes. Als wij klaar zijn, staat alles weer waar het hoort. U zult niet zien dat wij langs zijn geweest. Afgezien van het mooie werk dat we afleveren, natuurlijk! We streven ernaar om duurzaam en milieuvriendelijk te werken. Ons visitekaartje: kwaliteit, klantvriendelijk en service.

Vraag een offerte aan

Behang

Binnenmuren die niet stevig zijn, kunnen worden versterkt met glasweefsel- of glasvliesbehang. Met glasvlies worden de wanden weer egaal en met glasweefsel kunt u een patroon op de muur laten creëren. Voor een mooie afwerking schilderen wij het glasweefsel prachtig op kleur. Naast standaard glasweefselbehang kunt u ook kiezen uit decoratief design behangwerk. We hebben verschillende boeken met stalen waaruit u een keuze uit kunt maken.

Een behanger nodig in regio Eindhoven?

Decoratieve muurschilderingen

Een bedrijfslogo in het kantoorpand of een kleurrijke dierentuin of jungle in de kinderkamer. Voor decoratieve muurschilderingen zijn de mogelijkheden, hoe kan het ook anders, eindeloos. U kunt ons een voorbeeldafbeelding meegeven of wij kunnen u enkele opties laten zien. In goed overleg gaan we aan de slag en zorgen we voor een unieke muurschildering.

Ik wil een muurschildering

Buitenschilderwerk

In het schildersvak zijn er veel specifieke werkzaamheden,
waarvan voorbereiding een essentieel onderdeel is. Een kwast en een potje verf zijn niet genoeg. Grondig voorwerk maakt het verschil, ook bij buitenschilderwerk. We kiezen voor de beste producten zodat we voor een optimaal resultaat kunnen zorgen.

Ik zoek een buitenschilder

Houtrot reparatie en vervangen houtwerk

Schade aan hout is op te lossen met een reparatie of door
het houtwerk in zijn geheel te vervangen. Dat is uiteraard afhankelijk van de ernst van de schade. Houtrot ontstaat als er bijvoorbeeld onthechting met glaswerk plaatsvindt, er open verbindingen bij de kozijnen zijn en natuurlijk bij slecht schilderwerk. Gosen Schilders uit Waalre voert houtrot reparaties uit indien dit mogelijk is. Dit doen we door het aangetaste hout te verwijderen en het op te vullen met een epoxysysteem of deelvervanging. Wij voeren zowel reparaties uit als vervanging van houtwerk.

Meer weten over houtrot reparaties?

Glasservice

We leveren, vervangen of plaatsen diverse soorten glas, zoals
enkel, gelaagd-, gehard-, veiligheids- of bijvoorbeeld HR++isolatieglas. Bij het vervangen van oude, liggende glaslatten raden wij vaak nieuwe neuslatten aan. Een keuze die een duurzame verlenging geeft op onderhoud aan uw kozijnen. De neuslat dekt namelijk het liggende kozijndeel geheel af zodat er geen water en vuil meer op blijft liggen. Algengroei in de kozijnnaden is daarmee ook verleden tijd.

Maak gebruik van onze glasservice

Gosen Schilders
Sophiastraat 37 
5583 CA Waalre 


KvK 17071987

Contactgegevens

T: 040-294 02 15

M: 06 - 53 48 43 27

E: info@gosenschilders.nl

Privacyverklaring

Schilder voor regio Eindhoven, Aalst-Waalre, Valkenswaard en Veldhoven.